• POLDERLICHT GASTENKAMERS
    MASSAGES
    GRATIS FIETSEN
    SAUNA
    WORKSHOPS SCHILDEREN

 

Counselling

 

Omdat iedereen wel eens door een moeilijke periode gaat en een luisterend oor rust kan bieden.  De stap naar een psycholoog vind je veel te groot.  Je zit tijdelijk vast en een intensief behandeltraject is niet nodig.   Je wilt je verhaal met iemand delen. Je hart even luchten.  

Om je te verbinden met elkaar heb je een hart nodig dat zich durft openen...Ik luister met als voornaamste reden dat jij je gehoord voelt, vanuit mijn hart en zonder oordeel.  

Counseling is erg aangewezen in emotioneel moeilijke periodes of bij momenten van niet gelukkig zijn, waarbij je vastloopt in je eigen denken en waarvoor je niet voldoende steun meer vind bij je omgeving. Ook is het erg geschikt om inzichten te verkrijgen in allerlei ‘levensvragen’ waar je mee worstelt.  Counseling helpt heel goed wanneer de druk op je interne ketel te hoog is geworden en je weer eerst in rustiger vaarwater wil komen

Ergens over praten zorgt er vaak voor dat je dingen op een rijtje krijgt en/of in perspectief ziet.  Daarnaast geeft het rust en ruimte in je hoofd.  Praten met iemand die ècht naar je luistert is al een soort therapie op zich.  Vanuit mijn ervaring probeer ik samen met jou helder te krijgen wie je bent en waar je tegenaan loopt.  Samen gaan we vooral kijken naar de gevoelsmatige kant van de problemen, wat het met jou doet, hoe je ermee omgaat.  

Geef jij ruimte aan dat zachte in jou? Ruimte waarin je alles mag voelen, waarin alles in jou er mag zijn... Want het is net in dat wegduwen en jezelf forceren om mee te kunnen, dat je jouw kracht en ook jeZelf verliest. Wanneer je meer inzicht hebt in hoe het komt dat je in deze situatie zit kun je gevoelens ook beter een plek geven.  

Ik wil vooral luisteren en je helpen om een beetje orde in de chaos te scheppen door je iets vanuit een ander perspectief te laten bekijken. Zonder enig oordeel ben ik vanuit mijn 'Zijnskwaliteit" aanwezig en volg zorgvuldig wat zich al dan niet aandient.

Het luisteren gebeurt in een prettige huiselijke omgeving waar jij ongestoord je verhaal kunt doen onder het genot van een kopje koffie of thee.  Kortom ik ontvang je graag in een setting zoals ik ook mijn beste vrienden ontvang en inspireer je graag.

 

Ik werk met sessies van 1u aan 50€

 

CONTACT

target="_blank"> src="//c.statcounter.com/11302575/0/1303ba23/1/" alt="Web
Analytics Made Easy - StatCounter">

B&B aan de Belgische kust

Welkom in de b&b dat warmte en zachtheid uitstraalt.
Onze b&b is landelijk gelegen in de stille polders bij de Belgische kust.
Een unieke locatie, dichtbij maar toch ver weg van alles.
Hier kunt u genieten van het strand, de zee, de wellness zoals een energetische massage of sauna.
 
Misschien mogen onze levenspaden elkaar kruisen, je bent dan van harte welkom
 

Facebook Gastenkamers Polderlicht Blankenberge

SITEMAP

 

PRIVACYVERKLARING

Privacyverklaring